Födelsedagsfirande

Halloj i svängen!

Är lite dålig på att skriva här i veckorna märker jag, speciellt eftermiddagsveckorna. Blir inte så mycket tid över när man jobbar. Får väl bli några rader när man har tid helt enkelt.

I söndags var vi på födelsedagskalas. Det var Sannie som fyllde tre år. Det var trevligt, men varmt. Det blev fika och tårta på dagen och grillning på kvällen. Bröderna Eklund fick ju givetvis för sig att de skulle busa till det lite och satte igång och rakade varandras huvuden. Eller rättare sagt så rakade Andreas Alex huvud. Det kommer kort på det längre ner... Han blev alldeles förtjusande... (bör dock tillägga att allt hår åkte av sen så han ser inte ut nu, som på korten)

På kvällen, ungefär vid hemfärden, kom åska och regn. Men det var fortfarande varmt så in i helskotta. Niklas och Emma kom förbi på en kaffe och en te på deras färd uppåt i landet. De ville inspektera lägenheten och det lät som den blev godkänd.


Sannie blåser ut ljusen på tårtan/glassen


Det är kul att fylla år och käka maräng


Alex spelar badminton


Bröderna Eklunds bus:







Kommentarer
Postat av: Carro

Vad fin Alex blev :)

2008-07-30 @ 17:28:39
URL: http://carro810815.blogg.se/
Postat av: Sara

Hej Millsing! Vad roligt att du har skaffat blogg! Känns det ju nästan som man ses ibland. :P Hoppas allt är bra med dig. :)

Kram Sara



Du...det är väl inte min gamla Manne där nere bland bilderna va? Omöjligt. :O

2008-08-03 @ 17:17:25
URL: http://starattraction.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0