IKEA

Idag har vi varit på Ikea en sväng. Behövde nya fönsterlampor till sovrummet, då en av de vi hade innan ramlade ut på taket nedanför och gick sönder. Tänkte att jag skulle vädra lite här hemma då det var varmt och slog upp fönstrena allt vad jag kunde. Det blev världens korsdrag och lampan var tydligen inte så tung och gjord av glas så det gick i tusen bitar. Den som återstår har fått flytta upp i vardagsrummet och den röda som stod där har flyttat in i kaosrummet, alias gästrummet. Tycker om att flytta runt lite här hemma så att det känns lite nytt. Det inhandlades också en golvlampa till vardagsrummet. Alex har länge pratat om att ha en mindre läslampa i hörnet bakom soffan och idag hittade vi en som passade bra. I övrigt blev det också ett batteri till brandvarnaren, som började pipa efter energi häromkvällen. Och icke att förglömma, möbeltassar.


Så här såg fönsterlamporna ut som nu lyser upp i sovrummet. Det är likadana lampfötter som de vi har i köket, bara med en annan skärm, dock vit den med som ni ser.



Och detta är då golvlampan. Enkel och snygg. Alex ville ha den röda egentligen, men jag var skeptisk så det blev en svart.

(bilderna är tagna från www.ikea.se)


Nu är det bara att beställa gardiner till köket också. Sen är det klart för denna gången, i alla fall fram till att jag får en ny idé, vilket antagligen inte kommer att dröja så värst länge.

Ha det gott!


Kommentarer
Postat av: Sara

Tack. :D

Ja, det har varit helt ok, men det är ju inte så spännande att fylla år längre så hade gärna låtit bli om det gick. ;)

Kramar!

2009-09-01 @ 01:05:39
URL: http://starattraction.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0