Besök

Idag kommer Sara på besök och inspekterar den nymålade hallen och kaoset i köket. :-) Återkommer med mer info senare under dagen.


Sara (bilden snodde jag från hennes blogg: http://starattraction.blogg.se/ för jag har ingen egen bra bild på henne)

Jobbet

Jag fick jobbet...

Life - it is what it is

Idag ska jag på arbetsintervju. I vanliga fall skulle jag vara glad och känna mig taggad. Nu orkar jag inte bry mig. Visst behöver jag jobbet både för min ekonomiska och psykiska situation. Men vad betyder ett jobb när allt annat runt omkring faller samman? Kan ett jobb göra en lycklig? Kan ett jobb hålla om och värma en kall natt?

Vi sitter fast och jag kan inte beskriva i ord hur ont det gör mig. Jag håller på att förlora en av de viktigaste personerna i mitt liv och jag vet inte vad jag kan göra åt det. Folk frågar mig vad som gör honom så speciell, vad som får mig att stanna. Hur ska jag kunna svara på det? Jag vet inte. Jag vet bara att han är väldigt speciell och att jag stannar för att jag älskar honom. Jag stannar för att jag vet vad vi kan vara och vad vi egentligen är. Han är den enda som jag någonsin har kunnat se en framtid tillsammans med. Jag kan inte tänka mig mitt liv utan honom. På något sätt hör vi ihop även om vi är så pass olika. Varför skulle vi annars ha hittat tillbaka till varandra efter allting? Varför skulle vi annars kunna älska, glömma och förlåta allt vi har gjort varandra under tidigare år? Hur skulle vi annars kunnat bortse från allt och lita på varandra igen?

Jag hoppas att vi även denna gång ska kunna mötas någonstans, men jag måste erkänna att det inte ser ljust ut. Vi har båda gjort saker som vi ångrar och som den andre måste förlåta. Vi måste båda finna den styrkan som krävs för att kunna gå vidare tillsammans. För att kunna glömma det som hänt och skapa något nytt. För att kunna ta oss igenom det och säga att det har gjort oss starkare och fört oss närmare varandra. Var hittar man den styrkan?


 
Kärlek - den svåraste leken utan regler

Relationstolkning

Det som var: Riddare i Mynt

Riddare i mynt tyder på att hon/han är ute efter en seriös, trygg och stabil relation. Det saknas spänning och passion, men å andra sidan kan du lita på den här personens känslor och intentioner. En stabil partner som är ute efter en partner att dela vardagen med.


Det som är: De Älskande

Han/hon har en sexuell dragning till dig och känslorna är starka kärleksmässigt. Nu kan det vara dags att ta beslutet  om att bli tillsammans i en seriös kärleksrelation. Han/hon upplever att de har funnit kärleken, det är på ett djupare plan, mer än en flört. Här finns förälskelse, dramatik och kärlek.


Det som kommer: Sju Bägare

En vetskap om vad man vill, men inte hur man ska ta sig dit. Mycket känslor, fantasier och drömmar om dig och en relation tillsammans, men har svårt att förankra detta i verkligheten. Brist på handlingskraft och sunt förnuft. Förvänta dig inte alltför mycket av den här personen när det gäller att komma till skott. Visst finns det känslor och en förhoppning att det ska bli ni två, men han/hon befinner sig mest i fantasin.


Källa: www.spadom.se

The place to call home

Idag tog jag med mig Maggan och for ner till Valdemarsvik för att hälsa på syster med bihang. Det målas om i hallen så jag hade ingen lust att vara hemma med två främmande karlar springandes här.

När jag kom ner begav vi oss direkt till Barrstigen för att kapa lite plankor. Måste säga att jag verkligen skulle ha satsat på en karriär som snickare så rakt och fint som jag sågade. :-)

På hemmaplanen började Fredda bygga sitt konstverk, som bestod av nät på balkongen för att katterna ska kunna vara där. De bor ju på översta våningen så inte så bra om de små kissemissarna skulle få för sig att hoppa ner.


Fredda i full fart med borren


Öronen som sticker upp bakom buren är Gösta, som var väldigt nyfiken på sin gäst


Mosters gullunge var tröttis

There is no place like home

Promenad och glass på Halvars

Igår var min syster inne i stan och hälsade på. Vi åkte ut till Lindö och gick elljusspåret där. Det var hur fint som helst. Ska jag gå någon mer gång. Sen åkte vi in till stan igen och tog oss en glas på Halvars, men till min stora förskräckelse hade de inte Apelsinchoklad. Skärpning!!

HALVARSSSSSS

Knäck och vit choklad


Glurp

sommar och sol

Jobbintervju

Är så glad!! Ska på jobbintervju på måndag! Inget drömjobb, men ändå ett jobb! JIPPI!!!!


PÅSK 2009

Påskhelgen firades i Valdemarsvik och Gryt i vanlig ordning. Fredag spenderades hos familjen Eklund och huvudpersonen var såklart Emilia. Oliwer var inte med eftersom han hade fått följa med Farfar och Farmor till Nynäshamn för att hälsa på kusinerna.


Emilia

På lördageftermiddagen åkte vi ut till Gryt för att fortsätta firandet och ätandet hos Pappa.


Det bjöds på paj


Pappa fick sin födelsedagspresent mer än en månad för tidigtKaffe och muffins

Här kommer ett urval av pappas alla husdjur, som han har i trädgården


Glad Påsk

FiskgrytaIngredienser:
500-600 g fiskfilé
2 dl creme fraiche
1 dl mjölk
1 msk fiskfond
2 msk kaviar
2 hårdkokta ägg
1 dl strimlad purjolök

Tillagning:
Blanda creme fraiche, mjölk, fiskfond och kaviar i en kastrull. Tillsätt fiskfilén och låt koka i cirka 10 minuter. Ta av kastrullen från plattan och ha i de hårdkokta äggen och purjolöken.

Servera med potatis, majs och ärtor.

Inte den godaste fiskrätten jag ätit, men inte den äckligaste heller!!

090403

I fredags var Carro och Fredda på besök. Fredda hade med sig sitt flygplan och vi hittade ett gärde nedanför kyrkan som fungerade som landningsbana.


Fredda mekar plan


Här börjar det likna något


Fredda i flygartagen med Carros rosa solglasögon (bakom mina solglasögon...lalala)


Borgs kyrka och lite längre bort till höger ser man även Borgs Gård, där jag bor


Vy in över Norrköping


Kyrkan och bostaden


Och här är vi!

Tjo och tjim!!!


En dag med solsken

Dagen började med att Frida och Anna kom på besök. Vi kollade upp möjligheten att åka iväg någonstans i nästa vecka. Bara vi tre tjejer. Ska bli hur kul som helst. Var länge sedan vi gjorde något speciellt tillsammans.

Vid lunchtid liftade jag med Frida in till stan för att möta upp Carro. Vi åkte först ut till Ingelsta en sväng och sen tillbaka till centrum, där vi åt sallad på Paus. Hur gott som helst, men hemskt mättande. Kände mig väldigt rultig efter den måltiden.

Efter det knallade vi ner till Myrorna och kollade om vi kunde göra några fynd, vilket Carro gjorde. Hon fyndade en rosa Puma-väska för 75 kronor. Jag har en likadan fast svart.

Efter det bestämde vi att vi hade absolut tid för en promenad kring Strömmen. Sagt och gjort knallade vi mot vattnet.

Fin himmelFyra andgrabbar


En vacker herre


Ett sött par

Vårblommor
Mitt sällskap under senare hälften av dagen

Min söta syster
Over and out!


Eftermiddag med Anna

Igår eftermiddag åkte jag in till stan för att träffa Anna. Trots att jag inte har sett henne på så länge så kände jag igen henne direkt. Skämt åsidå. Vi gick ett varv runt Strömmen i det sköna vädret (förutom blåsten). Sen när vi hade kommit runt så gick vi och satte oss på ett jättemysigt litet café och tog en fika.Och givetvis snackades det en hel del också.


Detta är Anna. Sommarbrun innan sommaren.


Jag kalasade på en kopp kaffe och en chokladboll. Man fick en egen liten fin kaffekanna, som jag ville sno med mig hem, men jag kom ihåg vad mamma har lärt mig.


En del av interiören. Hade planer på att göra om hela cafét till en mysig lägenhet där jag kunde bo.

Väl hemma så lade jag ansiktsmask och medan jag väntade på att den skulle verka så städade jag ur badrumsskåpet. Det behövdes!


Lite mindre saker härinne än när jag började

Så nu är det bara resten kvar av lägenheten att städa.... Har plockat lite i köket och torkat av. Gjort rent hällen på spisen. Och senare i eftermiddag/kväll blir det handling.

Se mig, för här är jag

RSS 2.0