Tulpaner


2009-02-19

Idag har jag satt om nästan alla blommor i lägenheten. Det blev ganska bra faktiskt. Var inne på Maxi och inhandlade några nya också. De ser ganska mesiga ut i sina krukor nu, men de växer ju till sig så småningom.


Ankfötterna i ena köksfönstret


Kommer ej ihåg vad denna heter.. någonting med tolv riddare tror jag... står iaf i vardagsrummet


Den ena större än den andra.... (sovrummet)


Det andra fönstret i sovrummet


Och mitt ljus i mörkret: Maggan Lou. Jag lovar att hon är därunder.

Om någon är intresserad av en stor djävul till blomma så hör av er... Vill bli av med den, men vill inte slänga den medans den lever.

2009-02-18 Dag på stan

Denna onsdag har jag spenderat tillsammans med min syster och min moder. Här följer dagen i bilder:


Först körde jag in till stan i en Saab


Hämtade mor och syster nere vid stationen för att åka upp till sjukhuset där mamma hade tid hos hematologen


Medan vi väntade på provsvar tog vi en fika i cafeterian

Därefter åkte vi ner på stan där det bland annat inhandlades...

...en parfym


Senare bar det av till Coop där vi åt hamburgartallrik

Därefter åkte vi bort till Media Markt så att Carro kunde köpa ett filter till sin nya spionkamera (hihi). Sen åkte vi vidare till Importören. Frida hade sagt till mig att det fanns en bra blomsteraffär där någonstans, men vi hittade inte så fick ringa till henne och fråga efter vägen.

Väl där fick jag en väldig beslutsångest, men till slut köpte jag fyra av denna sortens kruka:

Har dock inte bestämt mig om jag ska ha dem i köket eller i sovrummet.

Efter blomsteraffären åkte vi förbi Ö&B en sväng i väntan på mammas och systers buss. Där köpte jag fyra kuddar, som jag ska sy nya överdrag till och ha i sängen. Jag köpte även ett nytt diskställ, som visas här:

Observera att det redan har hunnit komma dit disk på tork :-P

Maggan var förstås tvungen att vara med och plocka upp alla inhandlade saker:

Men tröttnade efter en stund då hungern blev för stor!

Tack för en trevlig och rolig dag, mamma och Carro! Det behövde jag!
Kram på er!

En dag med Frida

Idag har jag spenderat dagen med Frida. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, men det har det ju en tendens att inte bli.  Vi skulle till ModelHouse och blir sminkade och fotograferade. Väl där så kom vi först inte in genom porten eftersom vi inte hade någon portkod. Vi försökte ringa på porttelefonen, men fick inget svar. Tillslut kom vi in när en kille kom gick ut därifrån. Vi ringde på och väntade på att någon skulle komma och öppna åt oss. Vilket inte skedde. Det var så tillbommat som det kunde vara och kolsvart. När vi hade väntat en halvtimme ringde Frida kundtjänst och frågade varför ingen fanns på plats då vi hade fått en tid. Vi fick då beskedet att Norrköpingskontoret var stängt tillvidare pga en del problem. Hade inte vi blivit informerade om det? Nej, om vi hade blivit det så hade vi väl inte stått utanför dörren och försökt komma in? Senast i onsdags hade ju någon ringt till Frida och bekräftat bokningen. Frida ifrågasatte då varför detta kunde hända och fick till svar att det ansvaret låg inte på henne och att vi fick återkomma imorgon. Väldigt dålig service i mina ögon!

Vi bestämde oss för att istället gå på stan en vända och äta lite lunch. Jag hittade en jättefin klänning på Vila, som jag tänkte ha på lördag. När vi gjort stan åkte vi först till Fridas jobb. Hon ville visa mig några gardiner som hon hade fixat. De var jättefina! Hon är så duktig, min vän. Sedan åkte vi till mitt jobb för att lämna in mina nycklar. Satte oss ner och tog en fika med Ranka, som pratade på lika friskt som alltid.

Därefter bar det iväg hemåt. Inget sagt eller nämnt om det.

Här är ett kort på klänningen som jag köpte. Det syns inte alls hur den egentligen ser ut, men ändå...Vill tacka Frida för en underbar dag! Det måste vi göra om oftare och snart!

Ta hand om er därute! Världen är inte snäll så ge igen!

Alla hjärtans dag!

Jag önskar alla mina nära och kära (och alla er andra med förstås) en trevlig och mysig alla hjärtans dag! Låt kärleken flöda...


Maggan Lou

Några bilder på min älskade Maggan Lou!Maggan och hennes hatkärlek Knut


Maggan vilar ut hos Husse


Stockholm feb -09

2009-02-06 Fredag

Denna dag bar det av mot Stockholm. Först åkte vi ner till Söderköping och lämnade Maggan Lou hos Oliwer, som skulle se efter henne under helgen. Han var lika busig som alltid och sjöng som bäst när vi kom. Sen åkte vi tillbaka till Norrköping och tog tåget till Stockholm.


Alex försöker sig på att lösa korsord


Jag satt mest och koncentrerade mig på att inte må illa eftersom vi åkte baklänges


Alex hittade en karta så att vi skulle hitta


Hotellet


Vi tog en fika på The Coffee Place


Senare åt vi på någon italiensk restaurang

Därefter åkte vi tillbaka till hotellet och såg på Let's Dance.

2009-02-07

Denna dag åkte vi in till Gamla stan för att gå på museum. Det blev dock bara Livrustkammaren. Sen gick vi på stan och shoppade. Köpte äntligen ett överkast.


Alex är lycklig över att få gå på Livrustkammaren

LIVRUSTKAMMAREN (jag har glömt vad allting är och vem det har tillhört, fråga Alex)
Efter en lunch på Gamla stan åkte vi in till centrum igen och gick i affärer. Sen åkte vi tillbaka till hotellet och slappade en stund. Blev för lata för att åka in till Stockholm igen så åt kvällsmat på hotellet och bara slappade framför Melodifestivalen.


Alex tappade sin nöt

2009-02-08

Hemfärd!

Stockholm

Imorgon bär det av mot Stockholm. Det ska bli skönt att komma iväg lite. Besöka några museum, äta gott på någon fin restaurang och bara vara. Återkommer med mer info och bilder efter helgen.

Stockholm, here I come!

Jag vill inte vara jag

Jag vill inte vara en människa som ingen kämpar för.


RSS 2.0