GBG-helg

Helgen, som just har passerat, har jag och Alex spenderat i Göteborg. Vi har sagt länge nu att det skulle vara skönt att komma iväg i ett par dagar för att få lite lugn och ro ifrån alla måsten här hemma. Sagt och gjort så bokade vi två nätter på Hotell Liseberg Heden.



Det är ett väldigt mysigt litet hotell, som jag gladerligen rekommenderar. Det ligger väldigt centralt så man behöver ej bil för att ta sig varken till Liseberg eller in till centrum.

Lördagen tillbringade vi på Nordstan. Det är ett stort shoppingvaruhus. Jag hittade lite smått och gott. Närmare bestämt en klänning, en scarf och ett par skor.

På söndagen var vi ute och vandrade innan stan hade öppnat så vi begav oss till Göteborgs Stadsmuseum och kikade omkring.


Innan vi kom fram till muséet så gick vi förbi ett systembolag, som låg väldigt fint


Alex hittade en gubbe att härma


Dessa kläder tyckte jag var häftiga

Det var väldigt fint väder hela söndagen och vi kunde till och med sitta ute och äta lunch. Solen gassade rätt så bra, speciellt när man hade lämnat solglasögonen på hotellrummet.


Vi gick omkring i GBG:s centrala delar under sex timmar. Snacka om att både fötter och ben värkte när vi kom till hotellet på kvällen.


Lite onyttigheter hann vi också med


Alex passade på att ta en mikropaus


En miss i protokollet var att Sportspegeln tydligen visas i Göteborg också...


Vägen hem var lång och tråkig, Alex gjorde dock sitt bästa för att liva upp stämningen

Until next time...


Kommentarer
Postat av: Sara

Vad skönt att ni haft det bra! Skulle själv gärna åka iväg sådär ett par dagar. Du får visa lite bilder på klänningen och det sen. :D



Men vad ÄR det han har i näsan egentligen? :P

2011-04-13 @ 15:45:50
URL: http://starattraction.blogg.se/
Postat av: Alex

Godis! :-)

2011-04-14 @ 09:04:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0